26 Maj 2024
Splošno

Zakaj je poganjalec Cruzee tako priljubljen?

Zakaj je poganjalec Cruzee tako priljubljen?

Prvo kolo vašega otroka je tako zanj kot za vas vesel mejnik – začetek samostojnosti, samozavesti in novih spretnosti. Da bi izdelali najboljše ravnotežno kolo na svetu, so ga v podjetju Cruzee naredili izjemno lahkega, tako da lahko otroci takoj, ko so sposobni hoditi, manevrirajo s poganjalcem Cruzee, ne da bi se borili s težkim jeklenim okvirjem. V nadaljevanju vam predstavljamo lastnosti priljubljenega poganjalca Cruzee.

Ker so ga izdelali izjemno vzdržljivega, poganjalec Cruzee ne bo zarjavel, njegovi kolesi nikoli ne bosta prazni, poleg tega poganjalec nima mastnih delov, aluminijasti zaključki poganjalca pa zagotavljajo, da vas, staršev, zaradi morebitnih prask na njem ne bodo bolele oči. Cruzee se ponaša tudi z največjo prilagodljivostjo velikosti med poganjalci, saj bo rasel skupaj z vašim otrokom od približno 18 mesecev do 5 let.

1. Ultralahka teža poganjalca Cruzee

Njegova teža je izjemno lahka, le 1,9 kg. To otroku omogoča lažje manevriranje in ustavljanje, najmlajšim otrokom pa daje tudi večjo samozavest, saj ga zaradi njegove lahkotnosti lažje in enostavno prenašajo naokrog. Ker je lahek in priročen, ga v primeru, da se otrok naveliča igranja z njim ali je utrujen, enostavno vzamete v roke in pospravite v prtljažnik ali vogal hiše oz. dvorišča.

2. Poganjalec Cruzee raste z otrokom

Poganjalec Cruzee je zasnovan tako, da raste skupaj z vašim otrokom, saj ima najširšo možnost nastavitve velikosti, ki je na voljo – 9 centimetrov nastavitve sedeža in 5 centimetrov nastavitve krmila – oboje brez orodja. Primeren je za male kolesarje, visoke od 60 do 125 cm oz. stare od 18 mesecev do 5 let.

3. Varen in primeren za vse površine

Zaradi izjemno lahke konstrukcije je manjša verjetnost, da se otrok poškoduje ali zatakne, če pade, saj poganjalec lahko sam nazaj dvigne in se z njim odpravi naprej. Lahko in enostavno ga brez spotikanja potiska tudi ob sebi. Nizkoprofilni osni vijaki varujejo malčke pred bolečimi udarci v gležnje.

Trdna konstrukcija pa omogoča vožnjo po vseh terenih, kot so asfalt, polje in makadamske poti. Cruzee lahko tako vzamete povsod s seboj – vozi se lahko po vseh terenih, vključno s peskom na plaži, gramozom, travo, snegom, in ne poškoduje ali zaznamuje notranjih talnih površin.

4. Dolgotrajen in vzdržljiv

Poganjalec je izdelan za daljšo življenjsko dobo, in sicer iz visokokakovostne aluminijeve zlitine, ki jo spretno varijo obrtniki varilci. Aluminijast je kot material izjemno trpežen – nikoli ne bo zarjavel, se odlomil ali olupil. Pnevmatike poganjalca so iz EVA pene in se nikoli ne izpraznijo. Zatesnjeni ležaji z vložki pa ne potrebujejo vzdrževanja.

5. Na voljo v več barvah

Ko se s svojim malčkom odločite, da je čas za nakup poganjalca, ste za tehniko in kvaliteto poganjalca odgovorni vi, barvo pa prepustite otroku. Če si bo izbral barvo, ki jo sam želi, se bo na poganjalca vračal s še večjim veseljem, kar bo pripomoglo tudi k njegovi aktivnosti in dobremu počutju, gibalne sposobnosti in ravnotežje pa se bodo razvijale hitreje in vzporedno z igro.

Otroški poganjalci Cruzee

Poganjalci Cruzee so na voljo v raznolikih barvah, kot so zelena, modra, rdeča, lila, rumena, oranžna, roza, srebrna, zlata, črna itd., dodatno barvno pestrost in videz otroške nagajivosti pa dodajo črne pnevmatike z belim ogrodjem.

Vsak trenutek odraščanja vašega malčka je dragocen

Svojemu malčku s poganjalcem Cruzee odprete popolnoma nov svet pustolovščin, zabave in vadbe že v zgodnjem otroštvu. Uživajte v vsakem trenutku, ko opazujete, kako raste otrokova samozavest, njegove spretnosti in znanja. Prehod na kolo s pedali bo hitrejši in bolj naraven, saj bo vaš otrok obvladal ravnotežje in se bo lahko osredotočil na pedaliranje in krmiljenje.

Priljubljenost poganjalca Cruzze je torej dobro utemeljena. Sedaj je čas samo še za nakup. Veliko dobre ponudbe je na voljo tudi v spletnih trgovinah s kolesarsko opremo.

V branje priporočamo

Pobeg s kolesom | Vse pravice pridržane © 2024